Duchovná obnova mladých

Začiatkom pôstu sa mladí z našej farnosti zúčastnili na duchovnej obnove v centre pre mládež vo Važci. Zúčastnilo sa jej 24 mladých z toho 14 chlapcov a 10 dievčat. Väčšinu z účastníkov tvorili mladí zo spoločenstva "Hladní po Bohu" v ktorom sa stretávajú v piatky po svätej omši. Program pre nich pripravili dobrovoľníci z centra a duchovný otec Ľuboš Laškoty. Cieľom tejto duchovnej obnovy bolo prehĺbiť a zlepšiť vzťah s Bohom. Program bol veľmi bohatý na rôzne hry a prednášky o zaujímavých témach. 
Mladí mali možnosť pochopiť význam svätej omše, ktorá im bola podrobné vysvetlená. Počas programu nechýbali zábavné hry, v ktorých sa mohli naučiť spoločne spolupracovať. Záverečný deň sme sa dotkli aj témy vzťahov a čistoty, kde mohli mladí spoznať a pochopiť, že každý z nás je dar a nie "tovar" ktorý sa ľahko vymieňa. Všetci účastníci si duchovnú obnovu veľmi pochvaľovali a tešia sa na ďalšie spoločné akcie.
Veľmi sa tešíme, že mladí z našej farnosti sú stále hladní po Bohu a majú túžbu ho spoznávať. Viac fotografií vo fotogalérii.